EIB i HBOR potpisali dva ugovora vrijedna 284 milijuna eura

Bez autora
Apr 15 2010

Europska investicijska banka i Hrvatska banka za obnovu i razvitak u Zagrebu potpisale su dva ugovora o financiranju hrvatskoga gospodarstva ukupne vrijednosti 284 milijuna eura. Prvi ugovor, vrijedan 250 milijuna eura, namijenjen je financiranju malog i srednjeg poduzetništva, infrastrukturnih projekata u javnom sektoru i u srednje kapitaliziranim poduzećima. Drugi ugovor, vrijedan 34 milijuna eura, namijenjen je projektu dogradnje i izgradnje pogona investitora Dina Petrokemije iz Omišlja. Lani je EIB Hrvatskoj odobrio zajmove u ukupnom iznosu od 415 milijuna eura.

EIB i HBOR potpisali dva ugovora vrijedna 284 milijuna euraEuropska investicijska banka i Hrvatska banka za obnovu i razvitak u Zagrebu potpisale su dva ugovora o financiranju hrvatskoga gospodarstva ukupne vrijednosti 284 milijuna eura.

Prvi ugovor, vrijedan 250 milijuna eura, namijenjen je financiranju malog i srednjeg poduzetništva, infrastrukturnih projekata u javnom sektoru i u srednje kapitaliziranim poduzećima. Drugi ugovor, vrijedan 34 milijuna eura, namijenjen je projektu dogradnje i izgradnje pogona investitora Dina Petrokemije iz Omišlja. Lani je EIB Hrvatskoj odobrio zajmove u ukupnom iznosu od 415 milijuna eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik